Marca

DirectBus s’uneix al Festival Audiovisual Ull Nu: connectant cultures a través del cinema

En el cor de maig, un esdeveniment extraordinari il·lumina el paisatge cultural d’Andorra: el Festival Audiovisual Ull Nu. DirectBus s’enorgulleix de formar part d’aquesta celebració com a col·laborador oficial, connectant passions a través del cinema i reafirmant el nostre compromís amb l’impuls del talent jove i la promoció cultural a la regió.

Una mirada al Festival Ull Nu

El Festival Audiovisual Ull Nu, una iniciativa sense ànim de lucre gestada per un col·lectiu de joves realitzadors apassionats pel cinema i els audiovisuals, representa un far de creativitat i expressió en l’escena andorrana. Des dels seus inicis, el festival ha abraçat la missió de ser una plataforma de llançament per als joves talents, oferint un espai per a la projecció i el reconeixement de les seves obres.

directbus-y-festival-ull-nu

El nostre compromís amb la cultura i el talent local

En DirectBus, entenem el poder de l’art per a unir comunitats i enriquir experiències. Per això, ens enorgulleix contribuir al Festival Ull Nu, enfortint els llaços entre el transport i la cultura a Andorra. La nostra participació no sols representa un suport al talent emergent, sinó també un compromís amb el foment del consum audiovisual a la regió i la promoció de projectes innovadors.

Connectant visions, creant oportunitats

El festival no sols és un aparador per a les obres cinematogràfiques, sinó també un espai de trobada entre els joves creadors i els professionals de la indústria. A través de les nostres col·laboracions, *DirectBus facilita aquestes trobades, fomentant l’intercanvi d’idees i la creació d’oportunitats per al creixement i desenvolupament de nous talents.

Uneix-te a nosaltres en aquesta experiència única

Et convidem a unir-te a nosaltres en aquest viatge de descobriment i celebració del cinema i els audiovisuals a Andorra. Uneix-te a DirectBus i al Festival Ull Nu en aquesta experiència única, on la passió per l’art i la cultura ens uneix en un viatge inoblidable.

Ens enorgulleix ser part d’iniciatives que enriqueixen la nostra comunitat i enforteixen els nostres llaços culturals. Esperem amb entusiasme veure’t en el Festival Ull Nu, on junts donarem vida a noves històries i crearem records inoblidables.