Abonaments d’autobús per a estudiants

A Direct Bus, entenem la importància d’oferir opcions de transport assequibles i convenients per a estudiants que es traslladen entre Andorra i Barcelona. Per això, hem dissenyat una gamma de bitllets i abonaments multiviatges especials, que fan que els teus desplaçaments siguin encara més accessibles i còmodes.

Beneficis de comprar abonaments per als viatges en bus recurrents

Els bitllets i abonaments d’autobús per a estudiants amb més flexibilitat

Entenem que la vida dels estudiants pot ser impredictible. És per això que els nostres bitllets i abonaments són flexibles i et donen la llibertat de viatjar al teu ritme. Tant si necessites fer viatges freqüents per assistir a classe com explorar Barcelona o Andorra, els nostres bitllets estan dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats gràcies als nostres horaris i a les tornades obertes.
De moment aquests bons només poden ser comprats en l’estació d’autobusos d’Andorra.

estudiantes-con-bonos-de-bus-min

Estalvia i redueix costos amb les promocions especials

Durant tot l’any, els estudiants poden optar per comprar els abonaments multiviatges de Direct Bus; tanmateix, és molt probable que a vegades oferim promocions exclusives per a estudiants, que es basen regularment en els nostres abonaments de 20 i 30 viatges.

Tornar a classe sempre implica estar en constant moviment; per això, no hi ha millor manera de començar les teves aventures escolars i universitàries que amb estalvis substancials en els desplaçaments.

Sabem que és una etapa molt important per als estudiants; per això, comprar els abonaments d’autobús per als trasllats freqüents entre Andorra i Barcelona, cobreixen els trasllats durant cada dia durant l’any acadèmic.