Sobre Direct Bus

road
road

Direct Bus va néixer de la unió de dos gegants del món del transport de viatgers: Autocars Julià i Autocars Nadal.

Amb la visió clara de revolucionar la forma de trasllat de passatgers, es va convertir en la línia regular pionera a oferir una connexió directa i eficient des de l’Aeroport de Barcelona fins a Andorraamb un sol autobús.

Gràcies a les 16 freqüències diàries que ofereix, des de les 6.15 h del matí fins a les 23.45 h de la nit, té la facilitat d’adaptar-se a tots els horaris, i es converteix així en l’opció més ràpida, còmoda i segura de connectar aquestes dues destinacions.

La ruta té un itinerari que inclou 5 parades, tres de les quals són a Barcelona (Aeroport Terminal 1, Aeroport Terminal 2 i Sants Estació) i les altres dues a Andorra (Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella), cosa que fa que pugui accedir als llocs més importants d’ambdues ciutats.

Seguretat i confort dels autobusos

road
road

La flota d’autocars té una antiguitat mitjana de només 2 anys, i així garanteix un viatge sense preocupacions.

Cada vehicle està equipat amb la qualitat més alta en carrossatge, tecnologia i seguretat. Els seients són reclinables i molt còmodes amb acabats de fusta noble i alumini, cadascun té el seu cinturó de seguretat, reposapeus i taules tipus avió, a més, s’ofereix un ampli espai entre aquests.

Pel que fa a l’entreteniment, es proporciona Wi-Fi gratuït, carregadors de bateria, nevera, monitors amb pantalla plana, reproductor de DVD, ports USB i un WC a bord.

Tenim cura de cada detall, perquè cada viatge sigui inoblidable. Per això, les llunes panoràmiques dels busos són dobles, perquè garanteixin un viatge silenciós i agradable, aïllant el soroll exterior, i perquè amb el modern sistema de climatització i il·luminació interior, facin sentir com a casa mentre es viatja.

El futur de Direct Bus

road
road

A mesura que avancem cap al futur, Direct Bus segueix compromès amb l’excel·lència en el trasllat de viatgers, amb la millora constant dels serveis per oferir una experiència de viatge encara més extraordinària. És per això que milers de persones satisfetes ens segueixen triant, perquè no només portem els passatgers d’un lloc a un altre, sinó que oferim una experiència de viatge excepcional que remarca el nostre compromís amb la seguretat i comoditat dels passatgers en els autobusos.

Punts de Vendes

road
road

Visita els nostres punts de vendes locals en:

  • Barcelona – Sants Estació

    Horari: 7h15 a les 20h45 cada dia

  • Andorra - Estació Nacional d’Autobusos

    Horari: 6h a les 22h30 cada dia

Andorra Direct Bus

+
0

persones satisfetes

+
0

freqüències realitzades

+
0

anys oferint viatges 100% millors