Abonaments d’autobús per a treballadors

Entenem la importància d’oferir opcions de transport eficients per als treballadors que es desplacen entre Andorra i Barcelona

Si busques una manera còmoda i assequible d’arribar al teu lloc de treball o fer els teus desplaçaments professionals, els nostres bitllets i abonaments són la solució perfecta.

Beneficis de comprar abonaments per als viatges en bus recurrents

Aprofita la varietat d’opcions de bitllets i abonaments de Direct Bus

Oferim una varietat de bitllets i abonaments dissenyats per satisfer les necessitats dels treballadors. Si necessites fer viatges regulars, els nostres abonaments multiviatges de 4, 10 i 20 viatges són una elecció intel·ligent. 

Aquests abonaments et permeten estalviar temps i diners i et garanteixen un transport sense complicacions.

Els abonaments d’autobús per a treballadors amb més flexibilitat

Si busques una manera eficient d’arribar al teu lloc de treball o fer viatges professionals entre Andorra i Barcelona, no busquis més. 

A Direct Bus, hem creat bitllets i abonaments d’autobús per a treballadors que prioritzen la comoditat, la puntualitat i l’estalvi, perquè no et preocupis pel trànsit i les despeses en combustible.

Els treballadors poden comprar els nostres abonaments multiviatges aquí mateix en la web i en l’estació d’autobusos d’Andorra durant tot l’any, cosa que significa que no has d’esperar a ofertes o promocions especials per a estalviar en els teus desplaçaments.

La comoditat de viatjar amb una companyia de confiança avui mateix

Direct Bus és la companyia d’autobusos líder per a treballadors que es desplacen entre Andorra i Barcelona. La nostra flota d’autobusos moderns i còmodes han estat dissenyats pensant en la teva comoditat i seguretat. 

Pots confiar en nosaltres per arribar puntualment a la teva destinació, preparat per fer front a un dia productiu, perquè estem compromesos a oferir-te la millor experiència de viatge i acompanyar-te en els teus trasllats professionals entre Andorra i Barcelona.