Abonaments d’autobús per a famílies

Oferir opcions de transport assequibles i convenients per a famílies que es volen traslladar entre Andorra i Barcelona és de gran importància per a nosaltres; per això, disposem d’una varietat de bitllets i abonaments d’autobús que fan que els teus viatges en família siguin accessibles i còmodes i que t’estalviïn temps.

Beneficis de comprar abonaments per als viatges en bus recurrents

Els bitllets i abonaments d’autobús per a famílies amb més flexibilitat

Atès que les famílies sovint tenen horaris ocupats i els seus plans de viatges poden canviar, disposem dels bitllets i abonaments flexibles amb tornada oberta, amb els quals tindreu la llibertat de viatjar al vostre ritme. 

familia con bonos de bus -min

Estalvia en els teus viatges familiars amb els nostres abonaments multiviatges

Sabem que viatjar en família pot ser costós, especialment durant les vacances i èpoques d’activitats familiars; per això, durant tot l’any, oferim l’opció d’adquirir abonaments multiviatges de Direct Bus per a famílies. 

Els nostres abonaments d’autobús et permeten estalviar i assegurar-te que els viatges en família siguin assequibles i, tot i que no sempre tenim promocions exclusives vigents, aquests abonaments de 4, 10 i 20 viatges ofereixen estalvis significatius en els desplaçaments familiars entre Andorra i Barcelona.

Comença les teves aventures familiars amb Direct Bus

Les experiències en família són valuoses, i volem facilitar-te els viatges perquè puguis gaudir-ne al màxim. 

Comprar els abonaments d’autobús per als teus desplaçaments freqüents entre Andorra i Barcelona és una excel·lent manera de garantir que tots els membres de la família arribin a les seves destinacions de manera còmoda i econòmica.

A Direct Bus, ens enorgulleix oferir un servei de transport de confiança per a famílies que vulguin explorar noves aventures junts; per això, vol