Ruta aeroport de Barcelona – Andorra

Descobreix l’emocionant travessia des de l’Aeroport de Barcelona fins a l’impressionant paradís muntanyós d’Andorra amb autobús! 

Aquest viatge et portarà a través de paisatges espectaculars i et permetrà experimentar el millor de dos mons: la vibrant ciutat de Barcelona i la bellesa natural d’Andorra.


Com arribar a Andorra des de l’aeroport de Barcelona en bus?


Andorra Direct Bus ofereix serveis de transport des de l’aeroport de Barcelona fins a l’estació d’autobusos d’Andorra la Vella cada 4 hores. El preu dels bitllets costa des de 35€ i el trajecte dura 3h.

Què pots fer a Andorra i Barcelona?

Cerques escapar de l’estrès i renovar la teva energia?

Ja sigui que estiguis planificant una escapada en solitari, en parella o en família, en el cor d’Andorra trobaràs a Caldea, el refugi perfecte per a recarregar els teus bateries i reconnectar amb tu i els teus. Les seves aigües termals són un oasi de relaxació i benestar.

Aquest Spa únic, és un veritable tresor enmig de la imponent naturalesa dels Pirineus Andorrans que no pots deixar de visitar. Compten amb diferents entrades que cobreixen totes les teves necessitats perquè et sentis especial.

El que necessites saber per viatjar amb bus de Barcelona Sants a Andorra

Estacions de Direct Bus

Barcelona

Ja sigui que et trobis a l’Aeroport (Terminal 1 o Terminal 2) oa Sants estació tens la facilitat d’agafar el Direct Bus a qualsevol d’aquestes tres parades alternatives que et brinden fàcil accés ja que estan comunicades amb metro i tren.


Andorra

A Andorra, ens pots trobar a l’estació d’autobusos i, si vius a Sant Julià de Lòria, també hi tenim una parada perquè no hagis de baixar fins al centre de la ciutat.

Preguntes Freqüents

Com pots viatjar des de l’Aeroport de Barcelona fins a Andorra? 

La millor manera de viatjar per anar des de l’Aeroport de Barcelona fins a Andorra és amb bus. El nostre trajecte directe dura unes 3 h 30 min. aproximadament, i el millor és que estalviaràs diners, perquè els bitllets costen des de 31,50 €.

Quina és la millor alternativa de transport de Barcelona a Andorra amb bus? 

Direct Bus és la millor alternativa, perquè és l’empresa de transport que va des de l’Aeroport de Barcelona, fa una sola parada a Sants Estació i després va directe fins a Andorra.

Tots els seus viatges tenen una durada d’entre 3 hores a 3 hores i 45 minuts com a màxim, depenent des d’on agafis l’autobús, cosa que fa que el trasllat sigui més curt que el d’altres companyies de transport de viatgers.