Qui som?

Autocares Julià i Autocars Nadal s’han unit per a crear la marca "DIRECTBUS". Aquesta és la línia regular d’autobusos que connecta més vegades al dia Andorra, Barcelona i l’Aeroport del Prat de la forma més ràpida, còmoda i segura.

 

En l’actualitat, DIRECTBUS ofereix als seus clients 4 freqüències fixes diàries que van des de les 06:15h fins a les 20:45h amb parades a l’Aeroport del Prat (T1 i T2) - Barcelona (Estació de Sants) i al centre d’Andorra La Vella (Carrer de la Curia, s/n).

 

El servei és directe, sense parades, amb una duració aproximada de 3 hores entre Andorra i Barcelona, el que el fa molt atractiu per a aquelll usuari que busca rapidesa i comfort a la vegada que seguretat. Els nous vehicles DIRECTBUS de 13 metres van equipats amb 52 butaques reclinables dotades de cinturons de seguretat i reposapeus, així com de monitors amb pantalla plana i DVD.

Avantatges

DirectBus disposa d'una flota de 5 autobusos d'una antiguitat mitjana de 2 anys. Tots els vehicles de la companyia compten amb unes característiques de màxima qualitat, confort, seguretat i la més avançada tecnologia.

Seguretat i confort

La flota DirectBus se composa de vehicles de 13 metres equipats amb arcs de seguretat antibolcada i 52 butaques reclinables d'alt confort amb acabats en fusta noble i alumini, totes elles dotades amb cinturons de seguretat i reposapeus i amb un ampli espai entre elles. A més, tots els autobusos compten amb accesoris per ús del passatger, com ara ports USB, taules tipus avió a cada butaca, carregadors de bateries, nevera, monitors amb pantalla plana, DVD, wifi gratuït i WC. Per millorar la comoditat del passatger, la nostra flota compta amb llunes panoràmiques dobles per una millor insonorització i aïllament tèrmic, un modern sistema de climatització i il·luminació interior.