Informació per al seu viatge

 

EQUIPATGE

Dues maletes per persona + equipatge de mà. L'equipatge excedent serà subjecte a l'espai lliure restant del maleter. L'equipatge de mà serà responsabilitat del viatger.

No es permetrà transportar bicicletes a no ser que estiguin degudament embolicades.

Tota bicicleta haurà d'anar perfectament empaquetada i protegida en el moment d'entrar al portaequipatge del bus.

El client té l'obligació de portar la factura de compra de la bicicleta per a justificar que ha estat comprada o bé a Espanya o bé a Andorra.

 

ANIMALS

Només es permet el transport de gossos pigall (gossos guia) a la cabina dels autobusos. Està permès que els gossos pigall (gossos guia) i / o gats viatgin al maleter de l'autobús sempre que facin tot el trajecte a l'interior d'una gàbia tancada o un altre tipus de transport adequat, sempre tancat i segur, proporcionat pel viatger. En qualsevol cas de transport d'animals, la documentació sanitària ha d'estar al dia i ha de ser facilitada pel seu propietari en cas de ser sol·licitada o bé pel personal d'Andorra Direct Bus o bé per part de la Policia.

 

INTERIOR DE L'AUTOCAR

Per normativa, no es podrà fumar a l'interior de l'autocar.

Per normativa i per motius de seguretat, tot passatger s'haurà de cordar el cinturó de seguretat fins al final del trajecte. Recordi que el seu incompliment és causa de sanció per les autoritats.

Per respecte a la resta de passatgers i per motius d'higiene, no es podrà menjar a l'interior de l'autocar ja que el seu espai interior és hermètic.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER ADQUIRIR UN BITLLET I PER VIATJAR

Recordem que el Principat d'Andorra no pertany a la Comunitat Econòmica Europea. Per la qual cosa, no es pot viatjar a Barcelona sense el document necessari en funció de la nacionalitat del passatger (el permís de conduir andorrà, el permís de residència i treball són exemples de documents no vàlids per a viatjar).

Els menors d'edat que no portin una autorització policial que els permeti viatjar sols, hauran de ser acompanyats per un adult legalment autoritzat.

 

BITLLETS OBERTS I CADUCITAT

Si es compra un bitllet d'anada i tornada es pot triar que sigui amb el retorn obert però màxim 6 mesos. Dins d'aquests 6 mesos el bitllet de tornada es reemborsable a l'oficina on s'hagi adquirit el bitllet, tot i descomptant la reducció d'anada i tornada.

Un bitllet obert és subjecte a disponibilitat de places.

Un cop tancat, l'horari del bitllet es pot modificar sempre i quan es faci fins a 2 hores abans de l'horari inicialment triat.

 

HORARIS ESPECIALS FESTES DE NADAL I CAP D'ANY

El 24, 25 i 31 de desembre i l'1 de gener, els horaris poden ser subjectes a modificació, per la qual cosa es poden informar dels horaris disponibles d'aquests 4 dies a principis del mes de desembre.